LIVE bogreception i det virtuelle rum 29. maj 2011.

12-14 på uStream er afsat en kanal til live streaming fra bogreception m/ chatkanal. Hjertelig deltagelse velkommen.

Og så har jeg tænkt mig at blive klippet live. Behøver pt. en langhårs-klippekyndig med to timers tid i Roskildeområdet 29. maj 12-14, som er villig også til at være på globalt TV som frisør.

LIVE bogreception i det virtuelle rum er facebookadressen for invitationen. Man behøver ikke være ven med mig på fjæset (=se invitationen dér) for at deltage i modtagelse af transmissionen. Det er nok, at man mellem 12 og 14 på dagen sætter sig mageligt til rette med kølige drikke til det varme vejr og husker parasollen som værn mod Ozonhullets nederdrægtigheder.

Man kan teste linket allerede nu, hvis man vil, men det burde nok være at klikke på nedenstående lidt før, f.eks. 11.30. Måske skal man oprette en konto først, men for pokker: Hvor meget kan der ske under en klipning?! Vel mødt (vi kan chatte sammen undervejs!)

http://www.ustream.tv/channel/tidens-kælven-live-bogreception-i-det-virtuelle-rum Live Videos by Ustream

Author: krabat

digter. webmaster på menneske.dk. oversætter. EPUB-kritiker.