KEEPANOPENHEART

 


Jeg hedder Kenneth Krabat og denne blog er i sin tredje inkarnation, eller er det fjerde? Her udgiver jeg visse digte og lyd.

Begrebet “menneske” sniger sig ind i alt, jeg beskæftiger mig med. Ved du, hvad det dækker over, hvad det kan, hvad det vil, hvad det skal eller burde eller må eller IKKE er? Jeg ved det ikke, og bliver ved med at spørge.

Når jeg skriver, oplever jeg ofte at kanalisere forskellige stemmer; men snarere end at føle mig frataget ansvaret for skriften, gør jeg mit yderste for at gengive det, der taler igennem mig så nøjagtigt som muligt.

“Det Åbne Web”, Internettet, er lige som sociale netværk røv og nøgler, hvis ingen giver noget. I begyndelsen af 90’erne skrev jeg en del historier om Albert, der boede i 2665, omgivet af det 20. århundrede til alle sider. Mit første site hed derfor Alberts Tid – det var i 1996.

I 1998 fulgte mit kunstnerhotel menneske.dk*, Værkstedet Cirkel og krabat.menneske.dk, hvor lister med tjenester for digtere og folk med interesse visse film og serier frit kan tilgås. Fra Værkstedet kan alt printes og hentes vederlagsfrit, hvis man ikke tjener penge på mit arbejde eller er en undervisningsinstitution.

Mange af mine ting er tilgængelige via http://bibliotek.dk. Du kan også lade dig inspirere af min udgivelsesliste, af mine to årsværker med 700+ digte: et digt om dagen 1999-2000 og Dagens Digt 2006, eller af de parkerede tekster på Værkstedet Cirkel og hér på 1000 Stemmer.

Kommentarer og diskussion tager jeg imod med tak. (Spam ryger lige igennem).

GODE RÅD TIL LÆSNING: 2010 er 5 blogs indoptaget i 1000 stemmer. Inkonsistens kan således nemt forekomme, hvis man dykker ned i sitet. Øverst på siden er nogle menuer med alle indlæg oplistet kronologisk. Men kan du ikke overskue diversiteten i ting, så brug søgefeltet på forsiden – brug det til at søge efter hvad som helst, der interesserer dig.

God nyd,
kenneth s. krabat

* Er du skabende eller udøvende, og behøver du et sted at opbevare dine arkiver, evt. streame billed eller lyd fra, så tjek menneske.dk. Der er rigtig meget plads, og fri trafik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.