HENT, LÆS, KØB, DEL

eButik /

HENT, LÆS, KØB, DEL  er en måde at betragte verden på.

Vi er vant til at betale, og så får vi varen med hjem. Forbrugerbeskyttelse tillader, at vi returnerer eller bytter, hvis vi ikke er tilfredse. Men hvordan returnere digitale varer? Personligt har jeg det skidt med “læseprøver”, så hér får du en anden mulighed.

I min lille eButik kan du hente varen, en eBog eller en lydfil, og betale, når du har læst og føler oplevelsen matcher prisen. Tanken om sådan frihed er skræmmende for nogle, mens andre elsker den. Hvad skal jeg sige… man kan ikke glæde alle lige meget, men jeg håber, at du vil værdsætte din frihed.

Du betaler altså kun, hvis du er glad. Så, KØB, hvis du er glad. Og du er velkommen til at DELE både boglinks og bøgerne på alle platforme. Og jeg behøver vel ikke at sige, at du selvfølgelig er velkommen til at støtte mit forfatterskab med hvad du vil – og at du uanset penge støtter mig ved at hente og dele mine bøger.

Vil du betale, vil der i alle mine digitale bøger og i eButikken være et link til en betalingsmulighed – i 2021 typisk straksbetalinger som MobilePay eller PayPal, men visse ældre bøger kan fortsat købes via GumRoad, Apple og 23 danske  eBoghandlere. Papirbøger er der også en 6-7 titler af – de skal betales og bestilles med oplysninger om en fysisk adresse. Send en SMS om, at du har betalt, så pakker og sender jeg dem.

Venlig hilsen
Kenneth Krabat
Forlægger, Digter, Forfatter

PS: For en 50’er kan jeg signere købte digitale bøger med en håndskreven tekst – til dig selv eller som gave. Betal og skriv til kennethkrabat @ gmail og fortæl, hvad der skal stå.

God læsning. Og tak for din tid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.