MUNDEN TALER

 

De fem interviews:

1987 var jeg 24 år gammel, og meget skråsikker. Kvinder på min egen alder i dag synes fyren på billedet er lækker… Det havde nok været sjovt at diskutere med ham i dag – er sikker på, han ville kunne fortælle mig meget, jeg ikke forstår.

2006 oplevede jeg for første gang at få stillet spørgsmål, der rent faktisk var interessante at svare på, og som ikke for journalisten handlede om at underminere mine holdninger og min erfaring med hvem-ved-mest-arrogance. Det var et emailinterview, og interviewerens senere indsatte svar og kommentarer er noget pjattede og søgt morsomme, men jeg er glad for, hvad jeg fik sagt.

2010 blev jeg interviewet af min kollega og veninde, Lonni Krause, til ordtilallesider.dk, en samling interviews om forfatter- og skribentvirkeligheder, der også findes som bog. Efterfølgende opdagede jeg, at nogle af spørgsmålene var besvaret i 2006, og at der over disse 4 år er en konsistens i både erindringer og følelser, som dels bekræfter at jeg er en snegl også holdningsmæssigt, dels stort set kun ihukommer traumatiske ting, og dels udfylder alle huller med mening.

2011 blev jeg emailinterviewet for 3. gang, denne gang som et led i en række forfatterportrætter på bloggeren Mette Østgaards blog. Jeg har svært ved at svare kort, foretrækker udtømmende, så mine svar fordeltes over 5 dage 😀 Mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

2011 blev jeg radiointerviewet til Den2Radio i Den Røde Sofa i Dansk Forfatterforening. Det handlede en del om udgivelsen af min nye bog som ebog (TId – Tidens Kælven 1), om Robert Frost’s opfattelse af metaforen, om science fiction og en lille smule om at være en sur gammel mand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.