LIVE bogreception i det virtuelle rum 29. maj 2011.

12-14 på uStream er afsat en kanal til live streaming fra bogreception m/ chatkanal. Hjertelig deltagelse velkommen.

Og så har jeg tænkt mig at blive klippet live. Behøver pt. en langhårs-klippekyndig med to timers tid i Roskildeområdet 29. maj 12-14, som er villig også til at være på globalt TV som frisør.

LIVE bogreception i det virtuelle rum er facebookadressen for invitationen. Man behøver ikke være ven med mig på fjæset (=se invitationen dér) for at deltage i modtagelse af transmissionen. Det er nok, at man mellem 12 og 14 på dagen sætter sig mageligt til rette med kølige drikke til det varme vejr og husker parasollen som værn mod Ozonhullets nederdrægtigheder.

Man kan teste linket allerede nu, hvis man vil, men det burde nok være at klikke på nedenstående lidt før, f.eks. 11.30. Måske skal man oprette en konto først, men for pokker: Hvor meget kan der ske under en klipning?! Vel mødt (vi kan chatte sammen undervejs!)

http://www.ustream.tv/channel/tidens-kælven-live-bogreception-i-det-virtuelle-rum Live Videos by Ustream

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

One thought on “LIVE bogreception i det virtuelle rum 29. maj 2011.”

  1. Hej Kenneth,

    Det ser super spændende ud. Og så med indbygget klipning! Skal man være venner med dig på facebook for at kunne følge med? (Ja, jeg spørger bare, fordi jeg måske ikke er så teknisk, som jeg godt kunne tænke mig at være)

    Kh Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.