Postkort til afdød

Når de dør, dem derhjemme, hvem skal man så sende postkort til?

Jeg skulle på SHS, Sommerhøjskolen blandt Sydslesvigs danske mindretal i Tönning, og ventede på toget 5 Euro derfra, i Husum på størrelse med Slagelse, og gik rundt og rundt om postkortstativet for at hjælpe tiden til at gå hurtigere og fik således den tanke, at med morfar død var der én færre at skrive postkort til, dén der øjenåbner mod verden, repræsenteret ved et nøje udvalgt foto af noget smukt og/eller eksotisk, som man sender til en man holder af og ønsker at drille eller inspirere eller bare fortælle, at man ikke har glemt. Dét skrev jeg så på et postkort og sendte til morfar, c/0 mig. Jeg modtog det i går, tre dage efter afsendelses- og afrejsedagen fra Tyskland, overraskende hurtigt.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.