TId • Tidens Kælven 1 (papirudgaven, 2013)

eButik / TId • Tidens Kælven 1

Forfatter: Kenneth Krabat
Titel: TId • Tidens Kælven 1
Forlag: Se, sne!
Omfang: 100 sider
Illustrationer: 11 trætryk af Brian Dall Schyth
ISBN 978-87-92851-00-0
Udkommer: 1. november 2013
Omtaler: Mikael Josephsen | Asger B. Nielsen

Pris incl. forsendelse: 130 kr
Bankoverførsel reg 4560 konto 4390890370 
Mobile pay på tel. 20494468

Skriv til forlagetsesne [a] menneske.dk eller via sms, at du har overført penge og adressen, som  Tidens Kælven 1 skal sendes til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andre udgivelser i 2013:

>< DRAMATIS PERSONAE, Universal Storyline er en bog med 55 ordløse fortællinger med fokus på “mødet/foreningen” kun med brug af tegnet > i forskellige iterationer – vendt, drejet, koblet, knækket. Bogen var 10 år undervejs. Kunstfonden har 2013 støttet videre udforskning af dette sprog, som skal blive til < Universal Storyline 2.

“Hvorfor disse skriftlige fortællinger uden ord”? Jeg har intet endegyldigt svar, Men “hvorfor musik?”? “Hvorfor billedkunst, skulpturer, dans, arkitektur?” Skriftsproget bliver hele tiden udfordret af krav om dokumentation og rationale. Findes der ikke et punkt, hvorfra det oprinder – hvor det ikke kan udtales, af nogen?

2 thoughts on “TId • Tidens Kælven 1 (papirudgaven, 2013)”

 1. Læserkommentar:
  “Fragmenteret, ja, men alligevel med en ro over sig. Stream of consciousness, ja, men du får alligevel sporet lidt væk fra dig selv i dine skarpe iagttagelser af verden omkring dig. Jeg tænker, at du finder ro i naturen, men ikke i det sociale fællesskab. Det sidste i hvert fald ikke ret tit, læser jeg ud af dine billeder.

  Side 44 skriver du om at stå i et brusebad og derefter ikke at kunne huske, hvorfor du står der, osv. Det får mig til at tænke på de mange demente gamle mennesker, der faktisk oplever denne tilstand. Min mors korttidshukommelse var ikke ret god til sidst, og du beskriver meget præcist denne tilstand. Den må være angstfremkaldende, tænker jeg.–

  Dine zenøjeblikke i bogen elsker jeg: s. 45: maleren der ind i billedet maler sig selv……..mod det højeste. Hold da op, hvor er det godt !

  S. 49-50 skriver du om regnen og tordenen, og så åbner sluserne i mig for en glemt drøm om at være i et stort hus med huller i taget, så det regner ind på mig og møblerne. i det hele taget starter du mange af mine drømme-erindringer med dine tekster, for jeg tror de befinder sig i det mellemrum, der til sidst bliver et af lagene omkring mellemrummet. Jeg tænker, at min underbevidsthed er det underste lag, ja, ok, lidt for meget hr Freud, men never mind, dine tekster er mellemrummet og min bevidsthed er øverste lag. Og hvor placeres drømmene? Overalt, tror jeg. Og hvor placeres bevistheden, også overalt, tror jeg. —

  Nå, nu slutter jeg, kunne jo blive ved med at citere fra din bog. Den har gjort mig glad….og ked af det, når aleneheden fyldte, for jeg er jo et meget socialt menneske, så dér bliver jeg lidt ked. Og lidt klogere har den også gjort mig. Kedelig er den i hvert fald ikke, for at sige det på godt jysk. ”

  KS [offentliggjort med tilladelse]

 2. Til forlaget.

  Jeg kan ikke sende de 130 kr via netbank, da den ikke fungerer grundet java’s koks.
  Håber min netbank kommer til at fungere i løbet af denne uge. Ellers kan jeg betale via girokort.

  Venlig hilsen Karen Stoltze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.