Laaangsom dødsforagt!

Efter tre fotoforsøg på at vitterliggøre snegles godt skjulte dødsforagt (eller var det kun détte ene væsen?) lod jeg den lande i græsset, vel vidende at det muligvis kunne være en ny og drægtig art dræbersnegl, bragt til landet i grønthandlerens bundter af bredbladet persille. Men min ambivalente beundring for menneskelige vovehalse er intet i forhold til denne naturens hovedløse idiot – hvor den dog bare kaster sig ud fra 90. sal i en tynd, tynd line!

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.