Nyt på papir: >< Modtaget prøvebog

Uden ord kan man ofte sige meget mere. Eller hvad?

Ja, så kom den. Prøvetrykket af ><

Det er uvirkeligt. Men det ser skidegodt ud. De eneste ord i bogen er kolofon og mit navn på titelbladet.

Forlæggeren fra tab&nar, Morten E. Nørskov, og jeg var enige i, at omslaget var lidt farvefattigt i forhold til skærmversionen – hvilket må understreges som en gyldig grund til punge ud for en prøvebog. 500 bobs plus moms – men bogen er med (intet andet end) firefarvefotos og helt grundlæggende funker den. Fedest!

Her er det rettede omslag:

DRAMATIS omslag.indd

Vi kunne dog også enes om, at bogen nok kun henvender sig til visuelle poeter med flair for selvbyggerhistorier og/eller dramatisk grundforskning. Man skal nok være lidt poetisk autistisk eller virkelig ønske at være med på nybyggervognen, når den bevæger sig over den poetisk-semantiske prærie mod solopgangen (vi er ikke i det vilde vesten, men i det civiliserede overskuds- og overflodssamfund, hvor analytisk grundforståelse har erstattet at skyde først).

Hér er lidt klip fra forberedelserne:

Bagværk, trylledej

Dramatis bagværk

Baggrundstest, gulvtæppe

DSC00388 Dramatis gulvtest

På Hald, opsætningsmetode:

2013_06_03_0059

DSC00553 Dramatis, HALD

Postproduktion, udvælgelse

DSC00754 Dramatis

DSC00755 Dramatis

 

 

Author: krabat

digter. webmaster på menneske.dk. oversætter. EPUB-kritiker.