Nyt på papir: >< Modtaget prøvebog

Uden ord kan man ofte sige meget mere. Eller hvad?

Ja, så kom den. Prøvetrykket af ><

Det er uvirkeligt. Men det ser skidegodt ud. De eneste ord i bogen er kolofon og mit navn på titelbladet.

Forlæggeren fra tab&nar, Morten E. Nørskov, og jeg var enige i, at omslaget var lidt farvefattigt i forhold til skærmversionen – hvilket må understreges som en gyldig grund til punge ud for en prøvebog. 500 bobs plus moms – men bogen er med (intet andet end) firefarvefotos og helt grundlæggende funker den. Fedest!

Her er det rettede omslag:

DRAMATIS omslag.indd

Vi kunne dog også enes om, at bogen nok kun henvender sig til visuelle poeter med flair for selvbyggerhistorier og/eller dramatisk grundforskning. Man skal nok være lidt poetisk autistisk eller virkelig ønske at være med på nybyggervognen, når den bevæger sig over den poetisk-semantiske prærie mod solopgangen (vi er ikke i det vilde vesten, men i det civiliserede overskuds- og overflodssamfund, hvor analytisk grundforståelse har erstattet at skyde først).

Hér er lidt klip fra forberedelserne:

Bagværk, trylledej

Dramatis bagværk

Baggrundstest, gulvtæppe

DSC00388 Dramatis gulvtest

På Hald, opsætningsmetode:

2013_06_03_0059

DSC00553 Dramatis, HALD

Postproduktion, udvælgelse

DSC00754 Dramatis

DSC00755 Dramatis

 

 

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

3 thoughts on “Nyt på papir: >< Modtaget prøvebog”

    1. @Erik Scherz Andersen Bogen går i trykken på mandag. 1. oktober er udgivelse. Magi – det er dig! Og andre, der synes det er sjovt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.