Himmelskibet #37, 2013

Ny novelle i tryk.

Jeg bidrager med en novelle, Kastanjekuglen, og dertil er der noveller af Chris d’Amato og Rasmus Wichman. Samt anmeldelser, nekrologer og artikler.*

Himmelskibet, Magasinet for Fantastik, ér netop dét: En udtryks- og udgivelsesplatform for alt, der relaterer sig til den fantastiske genre af interesse for danske læsere, givet også med blik for og på, at danske og andennationalitets-læsere i denne genre ofte er selvhjulpne hvad angår nyheder. Selv kunne jeg godt tænke mig, at bladet blev mere teoretisk, men det er svært at finde teoretikere i Danmark, som dels beskæftiger sig med noget efter Poe, Hoffman og Jules Verne (og HC Andersen), dels vil arbejde stort set pro bono. Danmark har ikke så højt til loftet, men Fantastik-foreningen og alle, der læser dansk (og udenlandsk) fantastisk litteratur hjælper med at flytte grænser for hvad danske læsere kan acceptere som vedkommende underholdning.

himmelskibet 37
Himmelskibet i al sin storhed.

*Indholdet er ikke kommet op på Himmelskibets hjemmeside endnu, og jeg orker ikke lige skrive det hele ind.

 

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.