In italiano, Krabat

Min nye ven, forfatteren og oversætteren Giovanni Agnoloni, har oversat et digt (DØD 1) jeg skrev under vores fælles ophold på Hald her for nyligt. På italiensk ser det sådan her ud

Screen Shot 2015-09-20 at 00.52.28

Som den travle og ambitiøse mand Giovanni er, har han oversat tekster af yderligere to kolleger fra opholdet på Hald, som snart følger på samme side https://lapoesiaelospirito.wordpress.com/2015/09/19/83901/

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.