OPSKRIFT: Madgrød, Rom

Steg i rækkefølge i smør

    1. Krydderier (gurkemeje, muskat, tabasco, oregano, salt, peber – eller andre…)
    2. Finthakkede løg
    3. Ingefær
    4. Acaciehonning
    5. Hvidløg

Tilføj til ønsket grødkonsistens

    1. først en smule væde (fx kogevand fra grøntsager)
    2. så havregryn – det hele svitses og skal tage farve
    3. og mere væde (kogevand, havremælk eller kokosmælk)

Server med spinat (smørdampet m løg og hvidløg)

Og krydrede kyllingehotwings i ovn

Og lidt frisk hakket mynte over grøden ved servering som PIFT!

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.