Opskrift: 11 ting i romersk fad

 

Lægges i alternerende skiver i fad:

    1. – Stribede auberginer (forbagte)
    2. – løg
    3. – fennikel
    4. – æble
    5. – mozzarella

Koldrørt sovs hældt over:

    1. – refried beans 1/3 dåse
    2. – kokosmælk ½ dåse
    3. – blomkålsvand, buillion ell. mælk/plantemælk
    4. – ingefær
    5. – hvidløg

Revet god ost henover i rigelige mængder

I varm ovn ca 50 min ved 180 grader

Serveret med

kogt hirse m smørklat (sluger en del sovs)

tak til Cindy for billede af processen i Circolo Scandinavo i Rom

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.