GRAF 1996 – 2007

– Griflen, GRAFF og Stern und Spielplatz

For himmelråbende 24 år siden og gennem 11 år udkom GRAF, et på mange måder flabet og nyskrivende kulturtidsskrift.

Hvis man ville, kunne man nok et eller andet sted finde en komplet kopi af samtlige numre, skanne dem ind og udgive dem som et fuldstændigt stykke kulturhistorie. Men omend mange af artiklerne endnu er stærkt læsbare – det er randzonesarkasme ofte – er livet for kort til komplettering. Og så passer det sgu meget godt til magasinets egen tone, at det ufuldstændigt bare sådan dukker op!

Hér er hvad man får:

Med den længstsiddende redaktørs billigelse samlede jeg hvad der var at finde på archive.org af de 3 forløb – GRIFLEN, GRAF og intet af Stern und Spielplatz, den 3. og sidste inkarnation – og producerede et tilgængeligt index med links til Wayback Machine’s høstede artikler.

Hent PDF’en hér

Røvsmarte kommentarer forneden.

 

 

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

One thought on “GRAF 1996 – 2007”

  1. et suverænt stykke arbejde, bukker og bøjer mig hostende i støv til halsen og op over hodet og ned i halsen og hviner dig en kol-serenade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.