Pia Juul er død. For HELVEDE!!!!!!

– onsdag 30. september efter kort tids sygdom, siger Berlingske. Og alle andre.

Pia på åbningsdagen for mikrofest.dk d. 5. september – af sin seneste digtsamling, som hun siger. Det lød ikke, som om hun havde forventninger om at dø. Ingen planer. Fremtiden var i udsigt.

Hun havde gang i noget stort sammen med Asger Schnack, som hun for ikke længe siden rykkede hele sin portefølje over til. Det er så sørgeligt.


For mig selv: Med Pia væk, er hermed det stærkeste bånd til min 80’er-digterungdom også væk. Den varmeste af dem alle var hun. Altid et glimt i øjet og – var man der selv – altid åben for at give.

Pia, for helvede!

Det er alt alt ALT for tidligt. ALT for tidligt. Jeg ved godt, at du sagde at “det overgår os alle”, men jeg er ligeglad. Kort tids sygdom, hvad fanden betyder det? For fanden, Pia! Nu skal vi ikke tjekke ind længere.

Jeg er så ked af det.


Fredag: Det er nu to dage siden, jeg fik det at vide. Det er totalt uvirkeligt. For 3 uger siden forekom du helt på toppen. Og nu er du væk. Jeg skal aldrig se dig igen.


Foto: KAROLINA ZAPOLSKA, Tiderne skifter

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.