Når aliens overtager virksomheden

Taler du tal?

Jeg lever ikke i de fleste menneskers verden – dér, hvor økonomien er uundgåelig. Hvor regnen falder både inde og ude.

I min verden kan helet forandres af enhver, som summen af alles tiltag påvirker. Mennesker forbedrer og forværrer verden.

Jeg ser på den verden, jeg ikke lever i. Og ikke ønsker at leve i.

I min verden begynder mennesker virksomheder af glæde og begejstring, og efter en tid flytter virksomheden over i den anden verden, den Virkelige Verden af mange kaldet. “Alle medarbejdere fyret, virksomheden flyttes til Indonesien”.

Nej, ikke til Indonesien. Til “Den Virkelige Verden”!

I flytningen overdrages virksomheden til entiteter, der ikke længere kerer sig om mennesker. Ikke føler noget for mennesker. Ikke taler menneske længere. Tal-entiteter.

Aliens.

Tal er deres sprog. Positivvækst deres livsformål og drift.

Afstanden til menneskene er uoverstigelig.

For den der ikke taler tal.

Et stort ansvar at tale tal.

Tal ser os ikke.


Jeg deltog i “Dropbox Community” under en årelang streng med titlen “Can we have plans that are smaller than 1TB?” Jeg ønsker ikke at betale for 2TB, som jeg ikke ønsker at hverken bruge eller skulle administrere, men kan bare ikke forlade DB, fordi jeg har en masse links, der går UD af dropbox fra mine mapper og dokumenter. Jeg troede, at man kunne tale TIL dropbox i deres community. At DropBox lyttede med.

Som menneske må man godt have forventninger. Godt blive skuffet.

Jeg var på DropBox, da det begyndte. Optjente plads i skyen ved at henvise venner til DropBox. Jeg troede jeg havde fået nye venner. Så blev firmaet overdraget til aliens. Der ikke har ører, øjne, næse, tunge, følenerver og ikke kan høre, se, lugte, smage eller blive berørt af eller berøre mennesker.

Jeg taler ikke tal. For tallene findes jeg ikke længere. Heller ikke hvis jeg forlod firmaet. Eller gik på barrikaderne imod DB. Det er mennesker, der oversætter mig til tal. Og pt. er jeg ikke værd at oversætte.

Jeg udgør ingen trussel mod tal.

– skrev jeg.

Som svar på en bruger, der klappede mig på hovedet og sagde, at det ikke nyttede noget at sige noget til nogen.

30 minutter efter mit dropbox-digt blev jeg udelukket fra DropBox’ site.

43.132 minutter omregnes til 29 dage. Pludselig blev jeg til en trussel mod tallene. Eller deres menneske-krigere. Oversætterne.

Rart at vide, at jeg alligevel findes for tal. Eller dem, der lever af at oversætte for tal. At jeg kan påvirke dem.

Jeg har heldigvis en support-email, jeg kan skrive til og udbede mig en forklaring.

Men der kommer ingen svar 1 måned.

Fra den Virkelige Verden.

 

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.