Anmeldelse af elskede elskede

Smukt.

 

Digteren Brian Storm købte et eks af elskede elskede og har kvitteret med en begejstret anmeldelse, der gør hele arbejdet værd. En bibliotekar, han kender, udtalte – efter at have læst anmeldelsen – at hun fortrød ikke at have købt den hjem. Men der er stadig eksemplarer til salg. Også til biblioteker – prisen er dobbelt op.

Se alternativ anmeldelse på Sentura

Vred retort til anmeldere – og samtidig dekonstruktion af elskede elskede. Læs den før din dansklærer… men ikke før du har læst bogen! (Kan også ses som fingeren til hele anmelder-konstruktionen, men vi må jo erkende, at arbejdet med at udforske de hvide pletter er spildt på alle andre end os selv… hvis ingen fortalte videre, at vi havde været der!) (Tak, Brian Storm!)

Outtakes fra elskede elskede, placeret på digte.dk: A-O, P-Å

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

One thought on “Anmeldelse af elskede elskede”

  1. Og nu er du også med i Århus Antologi 🙂 Modtog bogen forleden – og synes det er en rigtig fin bog. Jeg sendte i øvrigt også ind – men passede ikke rigtigt ind – fik jeg at vide – og nu hvor jeg ved hvor prominente folk Linda og Kenneth J. har valgt ud – så forstår jeg det meget bedre.
    Ja, Brian har gjort en fin anmeldelse af din bog – men jeg er også selv ganske glad for den bog – så jeg kan sagtens følge Brian.

    God jul Kenneth
    Kh
    Lonni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.