OPSKRIFT: Aubergineruller m italiensk lammesnask

– prøv det også koldt, eller lunet til frokost m brød og hvidløgssmør

 

Mindst en stor, gerne meget stor aubergine i tynde skiver på langs, der bages fritliggende i ovnen  200˚ C, til de er færdig med at dryppe, men stadig er lyse og bløde

Ismåstykkerskær lammekød, gerne det billige af slagsen med en del fedt, regulært kød for sig, og ben, sener og det utyggelige for sig

Steg det ikke-regulære i en lille gryde med olie, spæd en anelse honningsennep til, lidt god balsamico, løg, hvidløg og lidt grønsagsvand (evt. en knivspids buillonterning) til slut, spæd til med kogende vand, ikke for meget, det er ikke til sovs

Regulært kød svitses på en pande med løg, hvidløg og salt, til det er blødt, ikke til det er tørt!

Råsteg kartofler i stave med krydderier

Smør aubergineskiver med varierende kombier af mayo, barbecuesauce, sennep, tabasco, hvidløg, giv dem allesammen noget mozzarella, læg stegte kartofler/løg på tværs, sammen med det gode lammekød og frisk fennikel

Rul auberginestrimlerne i små pakker, der skal ligge helt tæt sammen i et fad, det tætteste fad du ejer til mængden, overhæld alle med fonden,  drys med parmesan

Dæk m sølvpapir, 30 min ved 200˚C, og 30 min mere på eftervarme, så er det varmt og yummy

Server noget køligt til, som tsatziki, kold kartoffelsalat, tomatsalat, eller dyng det til med stærk tomatsalsa og mere ost, hvis du ikke kan lide lam.

Bon appetit

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.