Mindst en stor, gerne meget stor aubergine i tynde skiver på langs, der bages fritliggende i ovnen 200˚ C, til de er færdig med at dryppe, men stadig er lyse og bløde
Ismåstykkerskær lammekød, gerne det billige af slagsen med en del fedt, regulært kød for sig, og ben, sener og det utyggelige for sig
Steg det ikke-regulære i en lille gryde med olie, spæd en anelse honningsennep til, lidt god balsamico, løg, hvidløg og lidt grønsagsvand (evt. en knivspids buillonterning) til slut, spæd til med kogende vand, ikke for meget, det er ikke til sovs
Regulært kød svitses på en pande med løg, hvidløg og salt, til det er blødt, ikke til det er tørt!
Råsteg kartofler i stave med krydderier
Smør aubergineskiver med varierende kombier af mayo, barbecuesauce, sennep, tabasco, hvidløg, giv dem allesammen noget mozzarella, læg stegte kartofler/løg på tværs, sammen med det gode lammekød og frisk fennikel
Rul auberginestrimlerne i små pakker, der skal ligge helt tæt sammen i et fad, det tætteste fad du ejer til mængden, overhæld alle med fonden, drys med parmesan
Dæk m sølvpapir, 30 min ved 200˚C, og 30 min mere på eftervarme, så er det varmt og yummy
Server noget køligt til, som tsatziki, kold kartoffelsalat, tomatsalat, eller dyng det til med stærk tomatsalsa og mere ost, hvis du ikke kan lide lam.
Bon appetit