Verdens KEDELIGSTE godnathistorie

kapitel 1

der er den historie om mig, der ser ind i spejlet, og ser mig derinde se mig se på mig, der ser på mig, der ser på mig der ser på mig inde i spejlet, der ser på mig der ser på mig inde i spejlet der ser på mig der ser på mig der ser på mig der ser derinde i spejlet på mig, der ser på mig se på mig se på mig. 

kapitel 2

men jeg ser på mig inde i spejlet se på mig, der ser på mig se på mig der ser på mig inde i spejlet, SOM ser på mig der ser på mig se på mig se på mig se på mig se på mig se på mig se på mig, der ser på mig se på mig, der ser på mig se på mig der ser på mig se på mig, der ser, ser jeg på mig, der ser på mig se på mig.

Kapitel 3

begge ser vi på hinanden se på på hinanden se på hinanden se på hinanden se på hinanden se på hinanden, der ser på hinanden se på hinanden, mens vi ser på hinandens øjne på den andens blik på vores fremtonings nedstirren af den andens kølighed på vores myndige fastholdelse af den andens blik og fremtoning.

Kapitel 4

og så vendte en af os sig væk og den anden gjorde sikkert det samme, og så ventede vi på, hvem der først gav sig, og har en af os ikke givet sig, så står vi der endnu. Snip snap filli kageklap.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.