Laksefrikadeller

 

Køb røget-lakserester i supermarkedet eller hos fiskemanden, skær alt fiskekødet rent, hak det fint eller et par tryk på blenderknappen, røres med majsmel (evt maizena) (ikke meget), citron, salt, 1 æggeblomme, lidt rasp, evt lidt solsikkekerne, røre røre røre til det har en fast tekstur, smag det til (du kan jo godt spise sushi, ikke?), mangler der noget?

Steg i smør eller/solsikkeolie. Serveres med et drys dild og små, gode kartofler, eller lad stå og blive kolde (hvis du kan holde nallerne væk) og så på rugbrød med smør. KAN også bare guffes direkte fra panden, du har jo selv lavet dem…

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.