Texas Longhorn, nyt litteraturmagasin

Store boller, store horn.

Det ligger her på mit bord med et manglende indlæg – ex-kæreste Heidi kom forbi med det, men ville ikke skilles fra venindes datters indlæg, som var det åbenlyst bedste – og jeg kan ikke huske hvad hun hedder, tøsen. Pokkers! Jeg er nødt til at opleve at have teksten i munden igen.

Alle de nye litteraturmagasiner, der opstår for tiden… Der leges og fremvises mange af tidens bedste yngre og ældre kræfter, og entusiasmen er i højsædet. OM der faktisk er plads til dem alle er mig revnende ligegyldigt – man kan ikke få poesi nok og husk, vi skriver til eftertiden også.

Så, velkommen til Texas Longhorn – selvkender-litteraturen gennembollet på Gladiator’sk med direkte skud til den værste del af berømmelsen: Paparazzijournalister. Eller er det ikke ironi og blot afsløring af, hvad forfattere sådan går og drømmer om?

Uanset – her er muligheden for at undgå at kede sig under ventetiden hos lægen, frisøren, foddamen – ja, hvorfor ikke tage ét med og lægge det i bunken hos bedstemor!

Bidragydere i #1 texas-longhorn-nr1_uddrag-223x300Anita Furu, Bjørn Rasmussen, Cecilie Lind, Charlotte A.E. Glahn, Christina Hagen, Dorte Ellesøe Hansen, Fryd Frydendal, Hans Otto Jørgensen, Henrik S. Holck, Ida Marie Hede, Jakob Skyggebjerg, Jeppe Brixvold, Johannes Fogtmann, Jonas Eika Rasmussen, Josefine Klougart, Julie Mendel, Lars Bo Nørgaard, Lea Løppenthin, Mads Nygaard, Mette Zingenberg, Mia Dall, Nathalie Josephine Nystad, Niels Christian Bredholt, Nina Toudal Jessen, Otilia Leschly, Peter-Clement Woetmann, Samuel Iwersen, Shosha Raymond, Theofanis Melas.

Bladet er reklamefinancieret, udkommer hver 3. måned og HER kan en læseprøve hentes.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.