Hvilken intelligens har du? – Studieportalen.dk

Alle personlighedstests er præcise rettvisninger af menneskelig karakter og Paven går i Levis på diskotek.

Som andre ikke kan gå forbi en slikbutik, en autoforhandler eller et modemagasin, kan jeg ikke holde mig fra at tage disse tests… De er alle sammen klart led i en supervidenskabelig forsøgsrække, hvis formål er at afdække sammenhænge i det menneskelige vurderingsapparat. Absolut, da.

Dit resultat

Den personlige intelligens

Match: 90 % Bedste match

Du har en stærk person – både i det indre og det ydre. Du er enormt viljestærk og uafhængig og foretrækker at opretholde det image frem for at lukke for mange ind. Du har det bedst med at være alene størstedelen af tiden, og derfor kan du virke en smule reserveret på andre mennesker, men det er du i bund og grund ligeglad med. Du lærer bedst ved at være alene og gøre det på dine præmisser. Du har det godt i din indre verden og det er det, der tæller. Dit drive er dig selv. Du behøver ikke en træner, der råber dig i hovedet for at tage dig sammen, Du klarer det på egen hånd. Du vil helst arbejde selvstændigt, men alligevel tiltrækker du enormt mange mennesker, fordi du har en lederånd. Mange ser op til personer, der er så stålfaste og oser af selvtillid. Men du ved 100% hvem du er, og går ikke på kompromis med det. Du kender dine følelser, holdninger, styrker og svagheder. Folk som dig er gode som ledere, politikere, planlæggere, forfattere, advokater, selvstændigt erhvervsdrivende og erhverv hvor autoritet, selvstændighed og lidt distance er nøgleord.

via Hvilken intelligens har du? – Studieportalen.dk.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

4 thoughts on “Hvilken intelligens har du? – Studieportalen.dk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.