AT HAVE NOGET PÅ HJERTE = HJERTET DER ÅBNER SIG

 

AT HAVE NOGET PÅ HJERTE

= HJERTET DER ÅBNER SIG 

At have noget på hjerte er en en helt konkret beskrivelse af en tilstand “at have hjertet åbent”, der blandt andet omtales meget i esoterisk, religiøs og spirituel litteratur: Det føles som en pude, der trykker på hjerteregionen, mellem hjertet og huden. Følelsen kan være meget oppustet eller akkurat mærkes. Det bliver ofte diagnosticeret af læger som betændt hjertehinde, og i tilfældet, hvor der ikke konstateres betændelsesbakterier, regnes det af lægerne for en symptom på et psykisk problem. (Bearbejdning af noget; at være i proces med noget følelsesmæssigt uafklaret).

GOOGLE

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.