7 thoughts on “Performencedigteren Claus Ejner bad folk stille et rumvæsen et spørgsmål”

 1. Men spørgsmålet har også en uudtalt præmis, der handler om, hvorvidt dette rumvæsen har nogle særlige evner, der gør, at det har en større indsigt i det at være til end andre væsener, så et spørgsmål kunne f.eks. være, om det er noget, det tror om sig selv, for lige at få det på plads. Der kunne jo være tale om et megalomanisk væsen, der ikke umiddelbart vil en noget godt men blot vil hævde sig, og hæve sig, i et kunstigt udformet hierarki ikke ulig mennesker, der gerne vil nedsætte sig som orakler, diktatorer, der ikke må siges imod. Måske er der tale om et væsen, der er kommet for enten at æde mennesker eller tage os som slaver. En slags intergalaktisk rovkapitalist der ganske sikkert har været dygtig til at bygge det rumfartøj, der har fragtet det/dem hertil, men som har mildest talt ubehagelige motiver.

  Når det så er blevet udforsket, gerne på behørig afstand, og det er faldet på plads, forhåbentligt, at der er tale om et venligsindet, endog empatisk og klogt, væsen, så er det ikke utænkeligt, at dette væsen vil vælge at tale med alle mulige andre væsener end lige mennesker for netop at undgå den skæbne, nogen kunne tro, den ville udsætte andre for. Måske finder rumvæsenet frem til, at den mest optimale, mest udbytterige, samtale foregår med en hare på et telepatisk plan, fordi det giver sådan en ro indeni.

  1. hahahahahahaha.

   Mens jeg læste, sad jeg og tænkte, at et rumvæsen kunne have al mulig grund til at finde andre at tale med end “lederen”, som menneskeheden jo historisk har tænkt sig selv som. Men jeg havde ikke lige set HAREN komme, og det var ganske enkelt en god historie. En god begyndelse på min dag. Tak.

   1. Selv tak. Selve haren var direkte inspireret af mine egne to møder med en, sidst jeg boede i et shelter for mig selv i et par dage.

    Jeg kom lige til at tænke på en dybt interessant bog ang. emnet rumvæsener og lignende, jeg vil anbefale alle: “The Super Natural – Why the Unexplained is Real” (“Super Natural: A New Vision of the Unexplained” er samme bog under en anden titel) af Whitley Strieber og Jeffrey J. Kripal.

 2. Hvorfor have et kommentarfelt hvis man ikke tillader kommentarer? Så er det da bedre helt at fjerne det.
  Jeg vil naturligvis undlade at læse og kommentere din blog fremover. Farvel.

 3. … eller på at få den sendt.

  Det gik lidt stærkt.

  Men det kan jo være, at mine kommentarer bliver censureret. Endnu et incitament til ikke at tage sig sammen mange steder på nettet.

 4. Jeg tror nu heller ikke, at jeg ville tage mig synderligt sammen, hvis nogen præsenterede mig for denne idé om at bruge min idé, og 20 kroner på at sende den på en lille seddel, imod evt. eksponering af mit navn i forbindelse med denne idé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.