Poesiens Hus, kronik « Tid til fordybelse

Frontkæmperen for et poesiens hus i Danmark, digteren Lene Henningsen, argumenterer for et sted for eksperimenter at udfolde sig – ikke blot det fysiske sted, som et (nyt) Poesiens Hus ville kunne lægge krop og forlag til, men også det sted inden i et menneske, der har eller kan gøre plads til det ukendte, det ufuldstændige, det søgende og legende.

Tid til fordybelse.

 

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.