Gadaffi Safehouse (Jeg læser op i LiteraturHaus 1.2.13 kl 17)

“Kenneth Krabat gør sine ting” i følge programmet

gadaffi safehouse program

gadaffi safehouse

Det bliver så min første oplæsning som 50-årig. Det bliver ømt.

Gadaffi Safehouse
VerZion EinZ
Fredag 1. feb 2013, 17-22, Literaturhaus, Møllegade 7
* Kenneth Krabat gør sine ting. * Einstein and the Genius feat. Helle Thun og Lars Koldkjær * Thore Bjørnvig holder Dommedage over os alle. HER. NU. IGEN (ny bog). * Niels Christiansen, guitar, akkompagnerer og brænder * Rune Engelbreth Larsen læser fra sine to digtsamlinger * Morten E Nørskov er ikke sin nye bog Alvas far får en børnecheck
Special guests: ars e + Jant uropfører VerZion Einz – direct aus Europa. Ver- Zion Einz er et manifest tænkt på 7 europæiske sprog og tilblivende i et ot- tende. Musikken er skrevet af Throbbing Gristtle. Alle materialer i opførelsen er indsamlet og købt for mindre end en euro og kan anskaffes i langt hovedparten af Europas Velassorterede Lande (EVL). Videomaterialet er produceret i sa- marbejde med Der Spiegel des Schmidtes auf Ulm der var med på deres live tour gennem Europa forår og sommer 2012

Mads Dam er aftenens lysfantast. Arrangører: forlagene tab&nar, Fahrenheit og Harvesting Press fredag

 

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

One thought on “Gadaffi Safehouse (Jeg læser op i LiteraturHaus 1.2.13 kl 17)”

  1. Det gik mig PISSE-godt! Én kommentar (tillad mig genfortællingen): Jeg elsker dig, mand! Hold da kæft en rytmesans!

    Selv elskede jeg Morten E Nørgaard og venner alias Einstein and the Genius feat. Helle Thun og Lars Koldkjær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.