Pine Point, en by som kun findes i erindringen

Hvad er det? Er det en bog, er det en film, er det en musikvideo, er det en dokumentarudsendelse? Nej, det er en moderne fortælling. Og det er FEDT!

NFB/Interactive – National Film Board of Canada.

Pine Point, en by der ikke findes længere. Linket er til en ca. 45 minutter lang interaktiv bog/film/animation/dokumentar, som siger mig, at der er håb for fortællingen… hvis man glemmer, at nogen gerne vil binde den i en bog eller film og sælge den igen og igen. Hvis man tænker, at der findes andre måder at opleve på end en bog – og hvis man alligevel er online, hvorfor så ikke bruge 45 minutters transporttid på at opleve den her by blive til erindring?!

Musikken.

Gruppen, der lægger musik til, hedder The Besnard Lakes. Hér er en smagsprøve – man kan høre, at Godspeedyoublackemperor var forbi og lægge guitar på, men det gør bestemt ikke noget. Det er FEDT!

Smid sættet op på på TV-skærmen og brug en remote. God fornøjelse.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.