Et døgn med fred?

– fredag 4. marts

 

Initiatvitageren hedder Stephen Danger Shoemaker.

Opfordringen er gået ud via Facebook globalt – pt har 1.6 mio klikket ja til at forsøge at overholde følgende tre regler på fredag:

1.
Ikke sige ét uvenligt ord ord om nogen eller noget, denne dag. Om muligt, forsøge ikke at fastholde ubehagelige tanker. Og udtaler jeg mig uvenligt eller hænger fast i negative tanker, så reflektere over årsagen.
—————————————————————————–
2.
Udvise ægte, menneskelig medfølelse med alle, jeg møder. Det kan være så enkelt som et smil eller venlige ord, bare dele ud af kærligheden.
—————————————————————————–
3.
Ikke lade ét eneste menneske være reglens undtagelse. Ikke alle fortjener at få roser kastet for deres fødder og en fridag udråbt til deres ære, men ingen fortjener at føle sig alene. Række ud. Tale med et ukendt menneske. Vise dem, at jeg bryder mig om dem, og det samme vil blive mig til del.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.