Biorytmer

Hvis man har en tro på, at noget kan siges at være konsistent for det enkelte menneske. og man ønsker at bevare dén tro, skal man holde sig fra biorytmer. Det er ikke dét, biorytmer viser.

Man kan derimod få stor glæde af biorytmer, hvis man har en behov for at få sin fokuseringsevne, udholdenhed og vilje testet op imod et kun lidet konsistent, men ubestrideligt grundlag: Ens egen krop.

Kik evt hér.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.