2 thoughts on “fascister er folk, der frygter at være frie”

  1. Jeg synes, jeg efterlod en kommentar her, men den er måske blevet censureret væk?

    Lidt selvmodsigende i forbindelse med et opslag om frygt for andres frihed.

  2. At “Fascismen er frygten for de andres frhed” leder, blandt andet, mine tanker hen på, at en frihed, der vurderes som uforståelig, af visse mennesker, ofte også vurderes som ligegyldig for det vurderede, og fravalgte, individ selv. Her tænker jeg på at fjerne fokus fra forhold mennesker imellem og, forsøge, at brede det ud til forholdet, eller manglen på sammen, imellem mennesker og alle mulige andre dyr. Og jeg tror, at der ligger nogle nøgler til overlevelse for mennesker, og dermed mange andre arter, i at provokere tænkningen, og dermed handlinger, langt mere ind i det felt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.