Groteske forhold i smitteopsporingen

– folk bliver smittede af det.

Opgaven med at bemande de mange telefoner er udliciteret til Moment, hvor jeg selv har søgt ind. De har fået over 1000 ansøgninger og kan svært håndtere at svare.

Kravet om at arbejde et fælles sted (Jonstrup kaserne) – frem for hjemme som alle andre i denne tid – skyldes givet “personsikkerhed”, fordi man ringer og spørger folk om ting, der står i en lukket database. Men at arbejde tæt sammen er jo ikke håndtering af arbejdssikkerhed for de ansatte.

Paradoksalt. Utrygt.

Og hvad siger ministeren?!

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.