Livet er sjovere med post

Det kan ikke siges tit nok:

SIG DET MED BREV!

[denne udgave af “There’s mail” er dedikeret Rasmus Wichmann, der holder fast i vort analoge 0g berigende langsomme fællesskab både som fysisk fortæller og som sender af personlige breve og pakker. Tak, Rasmus.)

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.