1000 stemmer

jeg retter kontinuérligt på mine blogindlæg. Sig det ikke til nogen. Jeg skrev det engang som header på en site-iteration: Alt her er i proces. Jeg er ikke sikker på, at jeg egentlig selv forstod, hvad det ville sige. At være i proces. Og jeg er ikke sikker på, at jeg forstår det i dag. Men jeg har en fornemmelse af, at der ér en ende. At processen kan ophøre, eller blive langsom, at afstanden mellem spørgsmålene er som at •  • i • sand, op og ned ad klitter

dét er mit billede.

Det er mit.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.