VERDEN FINDES 1

Et menneske fødes ikke skabt til at miste.

 

Et menneske fødes ikke skabt til at miste. Et menneske skabes til at række efter det anede, at fortabe sig i kærligheden til de andre, til skabelsen som den kommer til hjertet i kunst og natur og sprog og gode gerninger. Livet underviser i tab. Livet tar. Og menneskene gir og gir og gir og gir og gir. Der er ingen belønning ud over følelsen, når hjertet åbner sig. Når skønheden springer mellem menneske og verden. For disse øjeblikke lever de fleste. Uden disse øjeblikke er Livet Helvede.

 

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.