netbutik til WordPress, 1

Skal/skal ikke bruge tid på at lære essensen i WP-e-commerce, grundstammen i at oprette en butik på nettet til WordPress???

Meget optimistisk, det her netbutik “1” – lige nu føles det komplet uoverskueligt. Det tekniske ved at få serveren til at godkende webshop-pluggen til WordPress, priserne for kunne tilbyde folk betalingsmulighed, designet af shoppen og tilpasning til egne behov.

LAAAAAANG vej for noget, der måske bliver salg for et par tusinde om året. Med lige så mange udgifter. Det er skrivetid, der ryger fra dén konto – vi taler seriøst tidsslugende nørderi!

Et fokus kunne være at gøre det med formålet at skrive den der bog om at oprette butik på nettet, som mangler på dansk (værsgo, tag idéen og løb med den – men sig det lige til mig). Men der skal stadig nørderi til, for at det lader sig gøre.

Hmmmm…. tænkeboks.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

One thought on “netbutik til WordPress, 1”

  1. Faktisk mangler der et sted for kunstere at sælge deres varer. Men det skal så nok ikke være en relativt simpel løsning som WordPress. Trying to be realistic here, okay…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.