Dagbog: Downtime i Katalonien

Jeg har jo været lidt borte – 3 uger for at besøge en rejseven, der bor i bjergene i Katalonien, Hovedstad Barcelona – men tag ikke fejl: Det er ikke Spanien. Det er Katalunya!

De Barcelonaske taxer er det, der ville fortælle enhver, som uforvarent blev beamet ned i gadebilledet, hvor han eller hun befandt sig. En sådan taxa var vel stort set også en af de få ting, der gjorde indtryk, jeg ikke fik taget fotos af – så her er en andens udgave af samme.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.