@ Farvel til fremtiden III – Opfordring

Ligger du inde med nogle kvalitets-science fiction-bøger, du enten ikke ser på listen [450K] (som huller i serier eller blot forfatteren, der SKAL med), eller blot ønsker at supplere op med, vel vidende at selv plastede paperbacks (det udfører jeg) har relativ kort levetid, er du mere end velkommen.

Bidrager du med bøger af relativ høj kvalitet og stand, der ikke er på oversigten over samlingen, kommer du gerne på en offentlig liste med tak fra lånerne i Danmark.

send mig en mail, så finder vi ude af hvordan.

Og kom gerne med et navn til samlingen (“den krabatske samling” er blot kodeordet på biblioteket). Selv kan jeg godt lide “Bibliotek for Phantastisk Litteratur”, men kan det blive noget, der er et dækkende akronym, så kun så meget desto bedre. Måske kan vi i fællesskab lave noget, der kan matche hvad “det kulørte bibliotek” var i gamle dage. Og holder det kun 10 år… ja, der kan ske meget i forlagsbranchen på 10 år, hvis det pludselig bliver synligt, hvor mange der læser science fiction.

k r a b a t @ m e n n e s k e . d k (fjern mellemrummene)

tak og alt godt,
kenneth krabat

[nu tror jeg så lige, jeg holder ord-pause hérfra et par dage…]

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.