kontrakt

ny årskontrakt, denne gang håbløshedens kontrakt, forsøget på at holde døden på afstand-kontrakt, udsætte selvmordet-kontrakt, indse at alle forhold nu og altid er baseret på held, forstår hun detaljerne, eller elsker hun sig blot til accept-kontrakt.

Disse dage er grumme, alle følelser er stærke følelser, AV! [indsigt!!] IGEN: Alle følelser er stærke følelser, ingen temperering, ingen blødgørelse af det spontane, den nøgne kerne som den ser ud, ingen kontrol.

Disse dage udenfor klar vished om overskud og underskud er stort set ingen forandringer mulige, men der samles brænde, der samles brænde til bålet: Dage vil komme, hvor spøgelser går til i flammehav!

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.