tirsdag
UGE 14

monolog for 6

 

Brynjefast Livsduelig:
   Skal vi kysse på stedet hvor vi står, skal vi trænge ind til steder, hvor kun sommerfugle og hvaler kommer, skal vi... være elskende, med hinanden, for hinanden, tro mod ingenting og intet, blot være dén, hver især, som aldrig før har været, og så trække de nye sko på?

Temperatursving Sensommerkold:
   Tolv fingre om en arm, der er ikke kød på, du, der er intet at se, vi er gået galt i byen, du, vi spiser smalkost uden at vide... smalkost uden at vide, at vi i dette sekund spiser os selv... at vi i dette sekund spiser os selv, hinanden.

Målløs Retningsbetvunget:
   At elske dig er som at elske.

Stene Suk:
   Tak, jeg har fået noget. Hvis du vil give mig mere, vil jeg gerne have, men jeg har fået noget, tak. Er det denne vej, du vil, skal vi liste os af sted, uden at verden ser det, skal vi gå på vores ben, eller vil du have vidner? Nej... du er ikke dén, som vil have skabelsen bevidnet, du er dén der svømmer i jorden, jeg er flyveren af beton.

Befriende Sørgerand:
   Forestil dig at være et lærrede, som ikke tog imod farven. Forestil dig at være levende uden at vide det. Forestil dig, at nogen tog din hånd, og trak dig i den forkerte retning, og hånden føltes god og varm. Forestil dig, at der ikke var plads til at ånde, og du lige havde fået dine nye lunger. Forestil dig at du ikke behøvede forstille dig, forestil dig det, vil du? Forestil dig, at jeg ikke døde.

Medaljeret Benfri:
   Hokus pokus, så er alting godt igen, mor kysser mig på panden, far mig på håret og Fanden trækker mig i benet, jeg har mine nye sko på i seng, jeg vil aldrig tage dem af, hellere som cyoten bide benet af, end give efter for fornuft.


(del af kommende samling)

tilbage til toppen

 

til Cirkel