TSUK
top       presse      køb

Danske storby-shamanistiske digte
- menneskene i byen i naturen i menneskene

Kenneth Krabat
TSUK - tidløse samlinger uden kobber
(en digterstemmer-CD-01, 2007)
kr. 90 eks. porto
bestilles via forlagetsesne@menneske.dk

Det gennemgående tema i CD'ens tekster er et shamanistisk verdenssyn: Humoren i teksterne sidder som en fod i døren, så ingen glemmer at le ad sig selv, når livet i byen bliver en smule for firkantet.

Skulle livet alligevel føles meget tungt, mindes om det personlige hjerte: Alle forandringer af frygt og frustration sker i det enkelte menneske - ingen andre steder. Livets mening - i byen og alle steder - er ofte så simpelt som at takke for, at man er i live.

CD'ens 22 tekster stammer fra Dagens Digt 2000, et årsværk på nettet med 374 digte (links nedenfor), der er optaget i Nationalbibliografien.

Egen yndlingstekst: nr 16, (en) trommen uden for drømmen

KLIK for at høre samtlige numre på CD'en, se omslag og tekster. Hér bliver materialet liggende en måned til pressebrug, hvorefter siden tages ned.

Materialet presseudsendes på denne måde for at spare penge. Lydformatet er mp3, og kvaliteten holdt på kopierings-afskrækkende 92bps.

--
Om forfatteren:
Kenneth Krabat (f. 1963, debut 1985, primært digter) har 4 fysiske bøger bag sig, 2 digitale digtsamlinger, 2 årsværker på nettet (2000 og 2006) med over 700 digte og tekster, 11 CD'er med improviserede digte og fortællinger, samt bidrag til alskens CD'er, antologier, aviser og magasiner.

Som brødarbejde har KK oversat 14 bøger, tekstet film, kørt taxa, passet handicappede, siddet i analyseinstitut, været lokalradiovært og er engang i tidernes morgen uddannet elektriker. Begynder på Spansk-studiet september 07.

Og så brænder hjertet for at undervise og vejlede digtere og andre, der behøver større tryghed ved at stille sig frem for et publikum med en tekst i hånden. Og for shamanismens inderlighed.

TSUK hjemmeside http://tsuk.dk

TSUK præsentationsside for kulturjournalister http://krabat.menneske.dk/tsuk

dagens digt 2000 http://krabat.menneske.dk/_dagensdigt