Søren Rågaards Telefontegninger

Maleren, musikeren og Rum-entusiasten Søren Raagaard tegner også småt.

 

Facebook | Søren Raagaards billeder – Telefontegninger.

Mit kontrafej, i 3x4cm

OPDATE: I de år, Søren Rågaard har tegnet sine telefontegninger på en gammel Motorola 925A, er interessen for de små portrætter  vokset markant. Man kan spekulere, om det er en retrotrang til kraftig pixellering, dvs. væk fra det meget præcise, photoshoppede digitalbillede af verden, som nutiden kan præstere, eller om det ret og simpelt er en nydelse af kunstnerens farveglæde, der fint kommer til sin ret i det begrænsede farvespektrum, som den ældre mobiltelefon kan opbyde, men uanset hvad er de små tegninger unikke i deres medium og udtryk.

Rygtet siger, at en større serie er i gang, der skulle bringe  antallet af tegninger op på de 200 i løbet af foråret 2012. Og man kan vist stadig blive tegnet, enten live (i København) eller på basis af foto, for omkring 400 kr, tror jeg det er(?)

Billedet er så stort som ovenfor, men kan leveres udprintet i trykkvalitet og oprammet i “sommerfuglekasse”. På Raagaards produktionsside på facebook ligger et væld af portrætter. Søren Rågaard kan kontaktes på helvildt snabela menneske punktum dk. Eller via http://helvildt.menneske.dk

Samlinger á la nedenstående sælges som tryk – eksempel ses i fuld størrelse på flickr og her formindsket:

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

One thought on “Søren Rågaards Telefontegninger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.