de små glæder 2

http://www.berlingske.dk/klima/hugo-chavez-hylder-demonstranterne
Nej, Hugo. Løsningen er (heller) ikke (endnu) en politisk ideologi, der skiller menneskene. Løsningen er det modsatte. En ideologi, der samler. En ideologi, der bryder sig om at lytte, som KAN lytte. Og som ikke bare venter på selv at komme til orde. Vi behøver hele lortet – industri, energi, landbrug, arbejdskraft, transport – og vi kan ikke komme uden om, at vi behøver det hele. Men vi kan aldrig, aldrig, aldrig nogen sinde blive enige, hvis ikke udgangspunktet er et andet end, HVEM der sidder på magten. Hugo, og jer andre.

Author: krabat

digter, forlægger, oversætter, admin på kunstnerhotellet menneske.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.