12. november 2006

FIND PALLE

lille dame kommer ind i butikken. sætter tasken på gulvet og fumler i den. hiver en meget stor gøb op, der ikke med rimelighed ville kunne være i tasken.

kioskejeren kommer ud fra baglokalet. da han ser den lille, ældre dame med ti kilo dødbringende metal i fast greb hen over brystet og næsten op til loftet, udbryder han: Mama!

nu kommer en anden person ind i kiosken. han spiller blind og har en minigris i snor, der siger som en hund. grisen sætter sig omgående på gulvet foran disken og skider. manden udstøder et støn ved synet af det enorme våben, og derpå, Mama!

en måge kommer vraltende ud fra baglokalet med en stor cigar i næbbet. cigaren er en havannacigar. mågen står på øverste trin og ser ud over butikken. hvad sker hér? siger han.

helt oppe i hjørnet inde under disken mærker edderkoppen det tingle i sit spind og suser af sted ned mod fluen, der sidder og spræller, snurrer fluen med et snuptag rundt i spindet og stikker broden ind og fylder byttet med nervegift, den vil kunne leve længe sådan.

i det samme bryder helvede løs i leverpostejen inde bagerst i butikkens køleskab og pigen, der havde siddet gemt bag fryseren, stikker hovedet ud og nyser. Uret på TV'er i baglokalet ringer, chipsposer knaser, kasseapparatskuffen går op og i.

men faktisk. faktisk er billedet hér helt forkert.

Jo, for måger vralter ikke. Ikke dét der ligner.

Comments: Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link<< Home

Blogger.com