Gadaffi Safehouse (Jeg læser op i LiteraturHaus 1.2.13 kl 17)

“Kenneth Krabat gør sine ting” i følge programmet

gadaffi safehouse program

gadaffi safehouse

Det bliver så min første oplæsning som 50-årig. Det bliver ømt.

Gadaffi Safehouse
VerZion EinZ
Fredag 1. feb 2013, 17-22, Literaturhaus, Møllegade 7
* Kenneth Krabat gør sine ting. * Einstein and the Genius feat. Helle Thun og Lars Koldkjær * Thore Bjørnvig holder Dommedage over os alle. HER. NU. IGEN (ny bog). * Niels Christiansen, guitar, akkompagnerer og brænder * Rune Engelbreth Larsen læser fra sine to digtsamlinger * Morten E Nørskov er ikke sin nye bog Alvas far får en børnecheck
Special guests: ars e + Jant uropfører VerZion Einz – direct aus Europa. Ver- Zion Einz er et manifest tænkt på 7 europæiske sprog og tilblivende i et ot- tende. Musikken er skrevet af Throbbing Gristtle. Alle materialer i opførelsen er indsamlet og købt for mindre end en euro og kan anskaffes i langt hovedparten af Europas Velassorterede Lande (EVL). Videomaterialet er produceret i sa- marbejde med Der Spiegel des Schmidtes auf Ulm der var med på deres live tour gennem Europa forår og sommer 2012

Mads Dam er aftenens lysfantast. Arrangører: forlagene tab&nar, Fahrenheit og Harvesting Press fredag

 

Author: krabat

digter. webmaster på menneske.dk. oversætter. EPUB-kritiker.