juni STATUS

 

skolen er snart slut. Fuck skolen! Hurra!

---

jeg er nødt til at lege noget mere. jeg har nu gået i skole 5 måneder - 5 måneder som prøveklude for en lærer, der kun kunne lære os at være som ham, og ikke engang dét. og skriveriet har lidt under det - for hvad mener jeg, hvad er det jeg vil sige?

fidusen med kunst er, at det skal være ubrugeligt, indtil nytten spottes, spændende (relativt ift. personen) at udføre, og kræve hengivelse til optimalt at være den person, man føler man kan være.

og når man går i skole eller på arbejde, gælder det om at holde fast i en virkelighed, en ramme om ens dag, som giver mening, samtidig med at man ikke er for forhippet på, at der skal ske noget nyt hele tiden.

vel egentlig det samme, hvis man er levebrødsforfatter - at skulle holde fast i sine historiers essens, sinde digtes essens, trodsende enhver af hverdagens følelsesmæssige rutcheture - parforholdsrelativisme, død og fødsler, skattepres og indtægtskrav, alskens forstyrrelser i form af møder og oplæsninger og hvad ved jeg - ret og simpelt betragte alt det udenoms som en del af skidtet og alligevel forblive ovenpå, roligt skrivende videre.

det er jeg sgu alt for rastløs til, tænker jeg, men her sidder jeg 6 1/2 måned senere med dagenes digte - det er omkr. 200 digte siden 14. december - og jeg fatter ikke helt, hvad det egentlig er jeg forestiller mig andre skrivende gøre ved og med deres hverdag.

og nu kørte jeg da helt af sporet...

-------

snart færdig med skolen!!! Yes!

 

tilbage til toppen

 

til Cirkel