home: www.menneske.dk/krabat
opdateret 20/8/02

 

Lydmagi
bidrag gerne med nye links og en kort beskrivelse, man kan forstå

 

Improvised music from Japan
Imponerende oversigt over japanske improviserende musikere

Københavns Lydbiennale, Ssshhhhh
København er gudskelov blev begavet med en biennale for eksperimenterende musik, kaldet Ssshhhhh - afholdt i 1999 og 2001. Lad den vokse sig stor og international.

DIEM
Danish Institute of Electroacoustic Music. Check deres værkliste.

Alarm112
2 CD'er, 4 store radioproduktioner og et hav af skæve koncerter og forestillinger senere er Danmarks støjensemble nr. 1, Alarm112, still going strong.

Jacob Riis
Sten- og tubaspiller, båndloopmager, Mac-ist, og deltager i Alarm112, i sit eget Hobbyværksted. Ikke nem at se over skulderen, men hér er det muligt.

Søren Raagard
"Hvis man nu sætter en kontaktmikrofon på et brønddæksel og kører en violinbue af på kanten...". Søren Raagaard er det overvejende rent akustiske indslag i Alarm112, shockwave- og web-programmør, billedkunstner og co-driver på menneske.dk

SKRÆP
Foreningen for eksperimentalmusik i Danmark

SKRÆPs musikere

European Free Improvisation pages
Improvisationens Europæiske hjem på Nettet

Lydmuren
DR/P1's eksperimenterende lydprogram, der blev sakset af en ny ledelse. Visse links hér, men ikke nær alt. Skriv og kræv for licenspengene at få links til de udsendte programmer.

Ultralyd
Programmet, der har erstattet Lydmuren. Ikke så tosset, men lidt konservativ er man vel altid.

Fylkingen
Fylkingen är en förening och scen, i huvudsak bestående av utövande konstnärer, för ny musik och intermediakonst. Fylkingen grundades 1933 som en kammarmusik- förening men har under åren utvecklat
sin verksamhet mot nya experimentella och oetablerade former av samtida konst och musik.

DR.DK/NYMUSIK
DRs MusikProduktionsGruppe optager eller arrangerer ca. 50 koncerter årligt med ny musik rundt om i Danmark. Optagelserne sendes enten i P2musik&Kultur, i DR Klassisk eller her på siden som "Den akustiske Netkoncert" eller Den elektroniske netkoncert".  Du har EN uge til at nyde de to netkoncerter.

Guide til ny musik

Gør det selv : datamusikfestivalen, jan. 2002, lyddokumentation